Specialiteiten

Slagerij Johan

Specialiteiten

Witte en zwarte pensen

Onze witte en zwarte pensen zijn gekend in Haaltert en omstreken. De bereiding gebeurt op een ambachtelijke manier. Het recept dateert uit 1936 en bleef sindsdien ongewijzigd. Toen wij in 1994 de winkel overnamen hebben wij besloten met dit recept verder te werken. De pensen zijn enkel te verkrijgen op maandag.

Specialiteiten

Vers gehakt en verse gehaktbereidingen

Elke dag is er vers gehakt, verse gehaktbereidingen. Verder zijn er ook elke dag verse braadworsten en verse droge worsten. De bereiding gebeurt met veel zorg. Tijdens de bereiding maken we gebruik van een speciale kruidenmengeling waardoor onze producten hun unieke smaak verkrijgen. Onze boerenkop wordt eveneens op een ambachtelijke manier bereid met een oud recept. Op deze manier behouden we de smaak van vroeger. Naast al deze producten hebben we een ruim aanbod aan zelfbereide salades. In ons assortiment vindt u onder andere volgende salades : verschillende zomersalades op basis van yoghurt (broccoli met ham, koolsalade, wortel en seldersalade, komkommersalade), champignon-à-la-greque, chop-choy, duivelsalade, garnaalsalade, haringsalade, kip-curry, krabsalade, krabsalade-dieet, pitta-pikant, pittasalade, tonijnsalade, vissalade en vleessalade.

Specialiteiten

Panklare gerechten

Naast onze vleesproducten bieden we ook een aantal panklare gerechten aan. Alle gerechten worden zelf bereid. Deze panklare gerechten zijn : stoofvlees, balletjes in tomatensaus, spaghettisaus, tong in madeirasaus, vol-au-vent, gyros, lasagne, vislasagne, pizza en pittavlees.